Welke kleding stijl heeft jouw voorkeur?


Kleding is een item waar je elke dag mee kan pronken. Elke dag is het mogelijk om een nieuwe outfit aan te trekken. Het hoeven niet perse nieuwe items te zijn, met bestaande items kom je namelijk zeer ver! Als je een paar basic items in je kast hebt hangen kun je die eindeloos combineren. Wil je de basic dameskleding in je kast hebben hangen?  Lees dan snel verder!

Sweater weather 

Er zijn veel verschillende kledingstukken. Een kledingstuk wat heerlijk is in de winter is een sweather. 

De geschiedenis van het dragen van truien gaat terug tot de oudheid, toen het nodig was om een kledingstuk te dragen dat je tegen het weer kon beschermen. Tegenwoordig zijn truien niet alleen te zien in formele dameskleding, maar ook in vrijetijdskleding. Truien zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende printjes. Het staat geweldig om een blouse onder de trui te dragen! Laat de kraag over de trui uitkomen en je maakt de trui een stuk chiquer.  

Getailleerde kleding

Sommige dameskleding is tegenwoordig meer getailleerd en modieuzer dan voorheen. Dit zijn onder meer shirts, rokken, jurken, blouses, broeken en jeans. De stijlen en snitten van deze kleding zijn door de jaren heen drastisch veranderd. Er zijn veel veranderingen aangebracht in dameskleding, vooral in het jeans genre. Tegenwoordig zijn rokken, jurken en tops veel meer modieus dan voorheen. Vaak wordt de taille dan ook benadrukt. Dit kan aan de hand van een riem, maar het kan ook zijn dat het kledingstuk al getailleerd is. Aan de hand van een getailleerd kledingstuk komen de vrouwelijke vormen altijd mooi uit!

Welke stof vind jij het fijnst?

Elke kledingstuk wordt gemaakt van stof. Elke stof heeft zo zijn voor en nadelen. Katoen is de meest gemakkelijke stof. Deze stof wordt gebruikt voor verschillende kledingstukken. Een nadeel aan katoen is dat je vaak moet strijken. Als je niet zo’n strijker bent moet je eerst even aan de stof voelen, of kneden. Als het stukje waar je aan hebt gevoelt er kreukelig uit ziet is het handig om het kledingstuk te laten hangen. Als je niet vaak strijkt draag je het kledingstuk ook niet vaak! En dit is natuurlijk jammer.

+ There are no comments

Add yours