Utrecht

Tijdens de COVID-19 periode zijn er veel Corona-acties ondernomen om de horeca een boost te geven. In Utrecht lichten we de Maaltijdbutler uit. Een mooi service om de maaltijdservice van diverse restaurants te bekijken.

De maaltijdservice

Op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve maaltijdservice bij jou in de buurt? Maaltijdbutler.nl vergelijkt alle maaltijdservices, cateraars en andere aanbieders van (warme) maaltijden. Voer simpelweg je postcode in, en ontdek welke bedrijven bij jou bezorgen. Verse, gezonde en vooral heel lekkere maaltijden voor jong & oud. Hierbij kun je denken aan dagverse maaltijden, kant-en-klare gerechten of speciale overwerkmaaltijden. Kies je aanbieder, kies jouw maaltijden en laat de lekkerste maaltijden bij jou aan huis bezorgen. Start direct met maaltijdservice vergelijken.

Maaltijdservice Utrecht

Nieuwsgierig naar mogelijkheden van de maaltijdservice in Utrecht? Iedere dag een gezonde maaltijd draagt bij aan een sterk en vitaal lichaam. Juist voor senioren. Voor deze doelgroep is het soms lastig om dit zelf klaar te maken. In dat geval kunt u een beroep doen op de maaltijdservice: de meest verse en heerlijke maaltijden laten bezorgen die alleen maar even de magnetron in hoeven. Op de Maaltijdbutler achterhaalt u de verschillende opties voor warme maaltijden in Utrecht. Bepaal welke leverancier het beste bij u past en probeer een goedkoop proefpakket verse en lekkere menu’s als Aardappelpuree en Forel met venkel. Op een vast moment in de week bij u geleverd. Via de Maaltijdbutler leest u bruikbare informatie over het assortiment, tafeltje dekje, de bedrijven die actief zijn in de regio, de actuele prijzen, hoe u kunt bestellen, en aanvullende informatie over subsidies en andere vormen van maaltijdondersteuning.

  • Altijd zeker van een gezonde maaltijd.
  • Ambachtelijke producten en verse groenten.
  • Geen ongezonde e-nummers en zout.
  • U zit nooit vast aan een abonnement.
  • Elke week nieuwe gerechten om te kiezen.
  • Snelle en professionele bezorging aan huis.