Bookatrekking.com

Mocht je Biologisch, vegetarisch of veganistisch willen eten tijdens je trektochten door de natuur dan verwijs ik je graag naar de website van Bookatrekking.com. Bookatrekking.com is een platform voor lokale trekkingsmaatschappijen over de gehele wereld en zij zetten zich in voor een eerlijke behandeling van gidsen, porters en duurzaamheid in het algemeen. Voor het boeken van je hike kun je hier zeker terecht en hun Trekking Experts helpen je graag. Je kan hierbij denken aan het beklimmen van Mount Kilimanjaro. Leuk om te vermelden is dat je de grootste deel van je beklimming vegetarisch eet aangezien ze niet voor een lange tijd vlees kunnen meenemen op de berg. De Machu Picchu Inca Trail is de meest verkochte route op het Bookatrekking.com platform. Je kan bij hun partner Trexperience een aparte kok boeken die uitsluitend goed Biologisch kookt voor je. Bekijk alle opties en boek bij Bookatrekking.com.

Kort meer over Bookatrekking.com

Wij zijn Bookatrekking.com. Wij zijn de grootste marktplaats voor wandel- en trekkingsavonturen over de hele wereld. Hier kan je bijvoorbeeld de inca trail peru boeken. Een boekingsplatform? Nee, we zijn meer dan dat. Op Bookatrekking.com helpen wij  je op weg naar jouw doelen door advies te geven in je zoektocht naar het beste wandelavontuur, verzorgd door een lokale aanbieder voor de best mogelijke prijs. Onze lokale partners zijn de beste in de markt en we geven continue ondersteuning om hun kwaliteit en service te verbeteren.  

Het maakt niet uit waar ter wereld je wilt gaan trekken, je zet je eerste stap naar je doel op Bookatrekking.com. Hier vind je inspiratie en relevante actuele informatie. Onderweg geven onze Bookatrekking.com Trekking Experts je trekkingadvies op maat, zodat je een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen terwijl je geniet van de lokale prijzen en de veiligste boekings- en betaalmethoden.

Missie
Bookatrekking.com streeft ernaar om ’s werelds grootste en meest toonaangevende marktplaats voor wandelavonturen over de hele wereld te zijn. 

Visie
Het maakt niet uit waar ter wereld je wilt gaan wandelen, je zet je eerste stap naar je doel op Bookatrekking.com.