Catering regelen in Veenendaal


Catering regelen in Veenendaal

Als je op zoek bent naar een cateraar in Veenendaal dan is Ter Burg Catering van harte aanbevelen. Zij hebben al tientallen jaren ervaring in het regelen van overheerlijke buffetten, zowel bij feesten als aan huis.

Catering bij je feest in Veenendaal

Of je nu een feest als particulier of als bedrijf hebt, Ter Burg Catering uit Veenendaal is in te schakelen voor een fullservice. Wil je het groots aanpakken met artiesten erbij? Het kan allemaal geregeld worden! Ook kiezen veel mensen ervoor om niet alleen gebruik te maken van de catering van Ter Burg, maar ook het partyverhuur zoals een grote tent en stoelen, tafels en bestek voor de genodigden. Zo kun je alles op één plek regelen, dat maakt Ter Burg de meest geschikte cateraar uit Veenendaal.

Aan huis

Geef je thuis een groot feest voor je verjaardag of het behalen van je examen? Ter Burg kan een warm of koud buffet bij je thuis leveren. Is het op een mooie zomerse avond? Dan kun je ook gebruik maken van de overheerlijke BBQ catering. Er zijn vele mogelijkheden met het barbecue buffet. Zo is er al een standaard maar compleet buffet vanaf €14,- per persoon. Maar ook voor mensen die juist liever vis willen hebben of een Amerikaanse BBQ is ook alles mogelijk, hier zijn speciale buffetten voor opgezet. Daarnaast biedt Ter Burg ook een halal BBQ buffet aan en voor de liefhebbers biologisch verantwoord vlees. Liever zelf een buffet samenstellen? Ook dat kan! Je overlegt met ons wat je graag zou hebben, zij berekenen een scherpe prijs per persoon en je kunt genieten van een heerlijk avond. Daarnaast wordt de barbecue erbij meegeleverd en kun je ook ervoor kiezen om al het servies via Ter Burg te regelen. 

Bedrijfsfeest

Geef je een bedrijfsfeest? Ter Burg is specialist in catering voor bedrijfsfeest tot wel honderden personen. Samen met hen kun je bespreken wat je graag in het buffet wilt hebben, of je een warm of koud buffet wilten wat je hierin wilt hebben. Zo zijn er ook vele mogelijkheden om voor een internationaal buffet te kiezen. Van Duits of Oostenrijks tot wel Mexicaans en Indonesisch. 

Ter Burg Catering Veenendaal

Ben jij op zoek naar catering in Veenendaal? Bekijk dan nu de website Catering-bestellen.nl om de heerlijke buffetten te zien. 

+ There are no comments

Add yours