De Doornhof, Leen van Marion en Marleen Kortekaas

  

De Doornhof is het land- en tuinbouwbedrijf van Leen van Marion en Marleen Kortekaas. Op ± 1,5 ha. tuin telen wij verschillende groenten en aardappelen in de vollegrond. Verder is er een kleine boomgaard met (klein)fruit en houden we bijna 100 kippen. Zo is het bedrijf een moderne variant van het gemengde bedrijf zoals er tot ± 1965 vele waren, in het kleinschalige landschap van Stuifakker, waar het bedrijf is gevestigd. Onze boerderij wordt inmiddels door de vierde generatie Van Marions gerund.  Al vanaf de overname in 1981 door Leen werkt het bedrijf biologisch. 

 

Afzet

Onze producten worden verkocht in de webwinkel van Biologisch Goed, in onze eigen boerderijwinkel in Rockanje en op de biologische markt in Noordgouwe (Zeeland). 

In onze boerderijwinkel verkopen wij vooral biologisch geproduceerde verswaren als aardappelen, groenten, fruit en eieren.  Een groot deel van het assortiment komt van eigen tuin, de andere leden van onze cooperatie en van enkele collega’s uit de omgeving. Om een compleet assortiment te krijgen vullen we dit aan met producten van een groothandel in biologische groenten en fruit. Zo kunnen we ook in de winter veel verschillende groenten aanbieden en worden we voorzien van bijvoorbeeld biologisch geteelde bananen en citrusfruit. 


Ook kaas en zuivel,  brood, vlees en vleesvervangers en veel kruidenierswaren zijn in ons winkeltje  te koop. Het assortiment is minder uitgebreid dan bij de webwinkel maar andere producten kunt U wel bestellen.

 

Het bedrijf is gevestigd aan de Doornweg 4 in Rockanje. De winkel is geopend woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.  Meer informatie op de aparte site www.dedoornhof.nl