Handelsaanbod

Heeft u een biologisch restaurant, cateringbedrijf of winkel of bent u als zorginstelling geïnteresseerd in voedsel dat biologisch en seizoensgebonden is dan kunt u terecht bij Biologisch Goed. Er wordt op maat en vers geleverd uit de regio!

Biologisch Goed is al ruim 10 jaar toonaangevend op het gebied van handel in biologische AGF in de provincie Zuid-Holland. De oprichters, tevens telers van een breed assortiment groenten en aardappelen, streven er naar om zoveel mogelijk van hun teelt rechtstreeks af te zetten in deze regio.

In de loop der jaren zijn steeds meer biologische tuinders uit onze omgeving hun producten af gaan zetten via Biologisch Goed. 2 x per week wordt er een aanbodslijst gemaakt met AGF waarvan de prijzen zijn gebaseerd op afname van hele colli. Wij vermelden altijd de keurmerken en de namen van de telers op deze lijst. Er wordt bezorgd op woensdag en vrijdag bij restaurants, winkels, cateraars en allerlei voedselcollectieven. De bestellingen kunnen ook worden afgehaald in Strijen of dus, tegen een redelijk tarief, ter plaatse worden afgeleverd.

Bij interesse in de werkwijze van deze korte keten, aanbod en herkomst product kunt u contact opnemen met Anja Slooter. 0186-576707. Of mail naar: info@biologischgoed.nl Alles wat op deze lijst staat wordt overigens ook wekelijks aangeboden aan particuliere klanten via onze website.