Biologisch nieuws


06-02-2018

En als u niet kunt kiezenpast een groentepakket wellicht wel bij u. Wekelijks ontvangt u dan elke donderdag een goed gevuld pakket met, soms bijzondere, verse, biologische groenten. Dit pakket kunt u aanvullen met een fruit en/ of aardappel abonnement. Tweewekelijks zitten er recepten in uw pakket.


05-01-2018

Hergebruik verpakking!Om het inpakken van uw boodschappen zo zorgvuldig en efficient mogelijk te maken, pakken wij sommige groente-en fruitsoorten in. Waar nodig in plastic maar vooral in papier. Veel zakken zijn na het uitpakken thuis nog zo goed als nieuw en dus geschikt voor hergebruik. Als de zakken nog in goede staat zijn, wilt u ze dan aan ons retourneren? Wij zullen ze hergebruiken. Als ieder zakje slechts 2x g..


22-01-2018

Hollands WildEens in de 4 weken kunt u bij ons een 1-, of 2 -persoons Hollands Wild pakket bestellen.Bij uw bestelling ontvangt u een presentje van Hollands Wild.Hollands Wild staat voor lekker eten uit de vrije Nederlandse natuur. Wij nemen dat rechtstreeks van jagers af. Zo blijft de keten “van schot tot bord” lekker kort. Het meeste wild (95%) dat in Nederland verkocht wordt is gekweekt wild of ..