Biologisch nieuws


24-03-2017

Chinese kool van Rob van PaassenDeze chinese kool is anders dan de meeste van u gewend zijn. Het is een "losbladige" soort en Rob heeft een stukje van de kas gebruikt om dit te telen voor onze webwinkelklanten.De familie van de kool is een uitgebreid gezin, in allerlei kleuren, vormen en maten. Waarschijnlijk denkt u het eerst aan bloemkool, rode en witte kool maar ook de paksoi behoort tot de koolsoorten. É&eac..


17-03-2017

Nog meer vruchtgroentes van Frank de KoningHier kijken we elk jaar weer naar uit! De vruchtgroentes van Frank:De smaak is zoals die moet zijn, de kwaliteit is goed en de keten is kort. In de loop van de komende weken komen er steeds meer producten bij. We zijn begonnen met: oerkomkommers, aubergine's, aubergine grafffiti, groene paprika en rode punt paprika's. Vanaf nu ook de cherry mix tomaatjes en de rode paprika!    ..


09-03-2017

Tekort aan groene kratten.Er zijn op dit moment heel veel groene kratten van ons in omloop en vragen u dan ook om er aan te denken bij de eerstvolgende levering de nog in bezit zijnde kratten mee te geven aan de chauffeur. Ook als u maar één krat heeft staan en misschien denkt dat het niet de moeite is!