Biologisch nieuws


30-03-2018

Nog meer vruchtgroenten uit onze regioAlle paprika's,  aubergines, trostomaten én de snoeptomaatjes worden geleverd door Frank de Koning. Vanaf deze week ook weer soeptomaten.Rob van Paassen levert de Jalapeno peper én we hebben er weer een aantal bladgewassen bij: de rode eikenbladsla, groene snijbiet én de krulandijvie. We hebben nu ook komkommers van Rob.


06-02-2018

En als u niet kunt kiezenpast een groentepakket wellicht wel bij u. Wekelijks ontvangt u dan elke donderdag een goed gevuld pakket met, soms bijzondere, verse, biologische groenten. Dit pakket kunt u aanvullen met een fruit en/ of aardappel abonnement. Tweewekelijks zitten er recepten in uw pakket.


05-01-2018

Hergebruik verpakking!Om het inpakken van uw boodschappen zo zorgvuldig en efficient mogelijk te maken, pakken wij sommige groente-en fruitsoorten in. Waar nodig in plastic maar vooral in papier. Veel zakken zijn na het uitpakken thuis nog zo goed als nieuw en dus geschikt voor hergebruik. Als de zakken nog in goede staat zijn, wilt u ze dan aan ons retourneren? Wij zullen ze hergebruiken. Als ieder zakje slechts 2x g..