Biologisch nieuws


24-02-2017

Hollandse bloemkool in de aanbieding en groene eikenblad sla uit Oude LeedeDeze bloemkool komt van Zeeuws Hof. We zijn maar wat blij met deze Hollandse kool. Deze week in de aanbieding!Rob geniet van deze prachtige kroppen eikenbladsla én van het zonnetje. Want als de zon er doorkomt is het heerlijk werken in de kassen. Volgende week naast de paksoi en de winterpostelein dus ook sla uit Oude Leede. ..


22-02-2017

Maak kennis met het Brood en Banket van ZonnemaireZonnemaire is vast geen onbekende voor u: een groot deel van het afbakbrood dat wij in onze webwinkel verkopen is afkomstig van Zonnemaire. Vanaf volgende week gaan wij ook een deel van hun brood en banket aanbieden. Zo kunt u, naast bakkerij Thedinghsweert en Boender, een keuze maken uit een nog breder assortiment.Deze week voor alle klanten ter kennismaking gratis iets lekkers in het krat. ..


17-02-2017

Online boodschappen doen is gezonder!Online boodschappen bestellen zou gezonder zijn dan een supermarkt bezoeken. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit Gent.Wie winkelt in een fysieke supermarkt zou volgens het onderzoek vaker ongezonde snacks zoals chips en chocolade kopen dan mensen die online boodschappen doen.Tijdens de studie werden meer dan 32.000 winkelbezoeken van zo'n 4.300 consumenten geanalyseerd. Deze groep deelnem..